Известие

Collapse
No announcement yet.

Свирене на турбо

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе хора,карайте си колите,нищо им няма.Казах ви по рано в темата,аз имам наблюдение върху кола купувана нова,ми тя се разви на около 15К сега е на около 90 и си кара и си пее Аз мойта вече 45К я карам така с виещ чайник.Всички турбини 1749 вият така.
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

мойта от 1000-1500тния й километър си вие и така 60 000 вече
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Е добре де аз имам 2 такива турбини на 2-те ми коли и ни една не свири.
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
          Е добре де аз имам 2 такива турбини на 2-те ми коли и ни една не свири.
          На кои две коли ??????

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
            На кои две коли ??????
            Епа на 159-ката и на 147-цата .
            Оффф добре де .. на едната е 1749V, а другата е 1749MV
            Last edited by DiStefano; d.m.y г., 10:15.

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
              Епа на 159-ката и на 147-цата .
              Оффф добре де .. на едната е 1749V, а другата е 1749MV
              ще почнат споко
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                ще почнат споко
                Ми аз 147-цата я имам от 5 години и съм и навъртял 150 000. Таааа и да почне ще го пиша в графа обслужване.

Comment

Все още не мога да свикна с мисълта че перфектна нова кола на 72 000 км. започва да вие като линейка. А някои доколкото разбирам и доста преди тези километри.

Comment

Според едно видно гуру на турбините,така се получавало от прегряване на турбините,малко ми е странно как така на нови коли се получава.Факт е обаче че хората дълго и безпроблемно си карат така колите

Comment

Според едно видно гуру на турбините,така се получавало от прегряване на турбините,малко ми е странно как така на нови коли се получава.Факт е обаче че хората дълго и безпроблемно си карат така колите

Защо да е странно случващото се ? То вече всичко е толкова много покитайчено. Като купих колата си свиреше и беше на 50 000 км. Сега колата е на 70 000 и продължава да вие като линейка.
                      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                        Защо да е странно случващото се ? То вече всичко е толкова много покитайчено. Като купих колата си свиреше и беше на 50 000 км. Сега колата е на 70 000 и продължава да вие като линейка.
                        Ако прочетеш началото на темата,ще видиш че и аз съм на същото мнение,аз поне не съм виждал 159 1.9 на която да не и вие турбината,включително мойта-вече 45 000 км. се си е така............................

Comment

мен ме кефи виенето - механично ми е, не звучи на счупено и не ме притеснява
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

Остава да си ги премерим тогава, на кой повече му вие.
                            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                              Остава да си ги премерим тогава, на кой повече му вие.
                              Хахахахах това е добро предложение.Моята започна да свири след премахването на ДПФ и Егера и прибавянето на спортен филтър.Което ме води на мисълта че не свири вследствие на прегряване от ДПФа.С тази свирня се сещам за бакшишите едно време какви свирки си завираха в ауспусите
                              CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
                              Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Ако прочетеш началото на темата,ще видиш че и аз съм на същото мнение,аз поне не съм виждал 159 1.9 на която да не и вие турбината,включително мойта-вече 45 000 км. се си е така............................
                                Се едно не си виждал !

Comment

Working...
                                X